Asociaţia Civică Tempora planificase pentru duminică 31 mai – Conferința pe tema „Zilei Eroilor”, în Catedrala ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din Satu Mare, cu participarea de excepţie a Părintelui conferenţiar universitar doctor Constantin Necula, de la Sibiu.

Situația vitregă cauzată de Pandemia Covit a amânat pentru moment întîlnirea cu Părintele, motiv pentru care, în încercarea de a recupera măcar o fărâmă din bucuria întâlnirii Părintelui, postăm interviul său realizat în emisiunea Marius Tucă, joi 28.05.2020.

Hristos s-a înălțat!

https://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2020/05/Parintele-1024x722.pnghttps://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2020/05/Parintele-150x150.pngadmintemporaActivitățiDiverseAsociaţia Civică Tempora planificase pentru duminică 31 mai - Conferința pe tema 'Zilei Eroilor', în Catedrala ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din Satu Mare, cu participarea de excepţie a Părintelui conferenţiar universitar doctor Constantin Necula, de la Sibiu. Situația vitregă cauzată de Pandemia Covit a amânat pentru moment întîlnirea cu Părintele,...Asociatia Civica Tempora Satu Mare