După ce anul trecut a triumfat la Roland Garros, eroina noastră Simona Halep intră în istorie ca fiind prima româncă învingătoare a celui mai prestigios trofeu din tenis. Pentru că turneul de la Wimbledon este un fel de campionat mondial al tenisului. Este cel mai râvnit trofeu.

În urmă cu peste 40 de ani speram că Ilie îl va bate pe Stan Smith sau pe Borg. Însă nu a fost să fie. Iată că Simona reușește să ceea ce nu credeam că este posibil pentru un sportiv român. Și ce poate fi mai minunat și mai înălțător decât să auzi că proaspăta campioană cum mulțumește țării sale și românilor în primul său discurs de după finală! Gesturi și atitudine de adevărat campion, de mare caracter.

Nu putem să nu îl cităm din nou pe Cristian Tudor Popescu:

Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc și una dintre zilele istorice ale sportului românesc din toate timpurile! Coroana Wimbledonului înseamnă mai mult decât oricare dintre celelalte Grand Slamuri, înseamnă cea mai bună jucătoare de pe planetă, Alteța Sa Simona Halep!

Asociaţia Civică Tempora transmite felicitări campioanei de la Wimbledon!

Felicitări, Simona! Ne-ai umplut inimile de bucurie și mândrie!

https://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2019/07/1-1024x773.jpghttps://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2019/07/1-150x150.jpgadmintemporaCentenarul UniriiDiverseDupă ce anul trecut a triumfat la Roland Garros, eroina noastră Simona Halep intră în istorie ca fiind prima româncă învingătoare a celui mai prestigios trofeu din tenis. Pentru că turneul de la Wimbledon este un fel de campionat mondial al tenisului. Este cel mai râvnit...Asociatia Civica Tempora Satu Mare