Dragi colaboratori și prieteni ai Asociației Civice Tempora și ai Revistei Eroii Neamului, chiar dacă cu un pic de întârziere, iată că suntem în măsură să postăm pe site-ul nostru un nou număr, cel de-al doilea din acest an și al 47-lea al noii serii. Întârzierea este urmare a mai multor cauze obiective, în principal prelungirea procesului de întocmire a documentațiilor solicitate de lege pentru alocarea sumei acordate de Consiliul Județean Satu Mare în urma admiterii spre finanțare a proiectului nostru ce vizează editarea revistei.

De asemenea, este o mică întârziere și la tipar, datorită absenței pentru o lună a personalului care se ocupă efectiv de tipărire, iar încercările de a o scoate în altă parte s-au lovit de prețul aproape dublu solicitat.

Una peste alta, cu toate aceste mici disfuncționalități, noul număr va apare și în format tipărit în prima jumătate a lunii august, astfel încât, la începerea anului școlar, exemplarele arondate fiecărei școli vor ajunge în bibliotecile acestora, profesorii și elevii putând completa manualul de istorie cu datele și informațiile interesante publicate de noi.

Pentru a vă incita la lectură, vă informez că în acest număr publicăm și articolele a două personalități deosebite ale culturii și spiritualității românești actuale, respectiv academicianul Ioan Aurel Pop și părintele Constantin Necula. Referitor la cel de-al doilea, vă comunicăm de pe acum că va fi prezent la Satu Mare în data de 17 august 2021, ora 17:00, pentru a susține Conferința EROI ȘI MARTIRI, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului, activitate înscrisă în proiectul finanțat de Consiliul Județean Satu Mare menționat mai sus. Alte detalii despre acest eveniment o să comunicăm aici și în mass-media sătmăreană în preajma derulării acestuia.

Până atunci, însă, vă doresc lectură plăcută a materialelor din revistă, precum și sănătate și numai bine tuturor!

Redactor coordonator al revistei Eroii Neamului,

Președinte al Asociației Civice Tempora,

Colonel (r) Voicu Șichet

https://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2021/07/EN-47.jpghttps://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2021/07/EN-47-150x150.jpgadmintemporaRevista EROII NEAMULUIDragi colaboratori și prieteni ai Asociației Civice Tempora și ai Revistei Eroii Neamului, chiar dacă cu un pic de întârziere, iată că suntem în măsură să postăm pe site-ul nostru un nou număr, cel de-al doilea din acest an și al 47-lea al noii serii. Întârzierea este urmare a...Asociatia Civica Tempora Satu Mare