În cadrul Anului Centenar 2018, Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” a Bibliotecii Județene Satu Mare  s-a umplut vineri, 13 aprilie, de la ora 13, când mai mulți oameni de cultură sătmăreni și sălăjeni au participat la evenimentul prilejuit de lansarea cărții „Documente privind zona Codru și Subcodru din Sălajul istoric”.

În organizarea Asociației „Codrenii” și Muzeului Județean Satu Mare, evenimentul i-a avut ca oaspeți pe cei doi autori ai lucrării, dr. Marin Pop, de la Muzeul Județean de Istorie și Artă Sălaj, respectiv inspector superior Daniel-Victor Săbăceag, de la Serviciul Județean Sălaj al Arhivelor Naționale.

Marin Pop a mulțumit colegilor și prietenilor  dr. Viorel Câmpean , Claudiu Porumbăcean, Ing. Ionel Costescu președintele Asociației Codrenilor, ansamblului artistic care a făcut să atingă coarda sentimentală. Interpreta ansamblului, domnișoara Costescu a făcut apel la tânăra generație să se întoarcă acasă și să pună o cărămidă la reconstrucția României Mari.

 

 

https://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2018/04/DSCF0362.jpghttps://asociatia-tempora.ro/wp-content/uploads/2018/04/DSCF0362-150x150.jpgadmintemporaCentenarul UniriiÎn cadrul Anului Centenar 2018, Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” a Bibliotecii Județene Satu Mare  s-a umplut vineri, 13 aprilie, de la ora 13, când mai mulți oameni de cultură sătmăreni și sălăjeni au participat la evenimentul prilejuit de lansarea cărții „Documente privind zona Codru și Subcodru din Sălajul...Asociatia Civica Tempora Satu Mare